Redactie van Bouwadviseur.be

Welkom op de redactiepagina van Bouwadviseur.be, dé bron voor alles wat met bouwen te maken heeft. Of je nu meer wilt weten over de mogelijkheden voor een bouwproject, wilt weten wat de gemiddelde kosten zijn of inspiratie zoekt voor je volgende project, hier vind je de informatie die je nodig hebt. Vergelijk meteen offertes van vakmannen voor jouw project en bespaar op de kosten.

Onze redactie bestaat uit een team van experts met veel ervaring in de verschillende vakgebieden van de bouwsector. Ze werken dagelijks aan het samenstellen van de meest actuele en relevantie informatie. Van deskundige tips tot uitgebreide prijsoverzichten, wij zorgen ervoor dat jij altijd een stap voor blijft. Ontdek ons uitgebreide aanbod aan artikelen en lees verder om het team te ontmoeten.


Er staan al meer dan 300 artikelen met informatie op deze website.


Hier vind je alle prijsoverzichten van bouwprojecten.


Bespaar op de kosten door gratis offertes van vakmannen te vergelijken.

Onze redactie

De drijvende kracht achter Bouwadviseur, het redactieteam, bestaat uit verschillende leden. Elk teamlid heeft zijn of haar eigen expertise en dit resulteert in een goed geïnformeerd aanbod aan content. Leer ons beter kennen en ontdek wie alle artikelen schrijven en ervoor zorgen dat de website goed werkt.

Bas

Bas heeft een jarenlange ervaring in de bouwtechnische sector. Hij schrijft niet alleen artikelen, maar bedenkt ook nieuwe innovaties voor deze website. Daarnaast zorgt hij ervoor dat website betrouwbaar en soepel draait. Hij beheert alles van siteprestaties, tot het updaten van de website. Dankzij Bas kunnen bezoekers dus genieten van een goed werkende website!

Sanne

Sanne combineert het tekstschrijven met research. Ze zorgt voor grondige en betrouwbare artikelen en zoekt altijd naar nieuwe ideeën om op Bouwadviseur.be te plaatsen. Door haar jarenlange ervaring met het schrijven van heldere en duidelijke artikelen, weet je zeker dat je de juiste informatie krijgt.

Danella

Danella is de technische schrijver met een diepgaande kennis van bouwmethoden, -materialen en duurzame maatregelen. Met haar heldere uitleg en oog voor detail, zorgt zij ervoor dat onze artikelen toegankelijk en accuraat zijn. Ze is onze expert op het gebied van duurzame ontwikkeling binnen de bouwsector.

Naomi

Naomi is onze creatieve geest als het gaat om interessante en heldere artikelen. Ze biedt onze lezers waardevolle inzichten en inspiratie, van het renoveren van je woning tot het inrichten van je nieuwe keuken of badkamer. Met een achtergrond in design, zorgt ze er ook voor dat de website er mooi uit ziet.

Bedankt voor je bezoek aan de redactiepagina van Bouwadviseur.be! We hopen dat je een beter inzicht hebt gekregen in de professionals achter deze website. Wil je nog meer weten over Bouwadviseur? Kijk dan eens op de Wie zijn wij-pagina. Of neem contact met ons op!