Over Bouwadviseur.be

Bouwadviseur.be is een vergelijkingswebsite waar je eenvoudig een geschikte vakman vindt. Of je nu de badkamer gaat renoveren, je schilderwerk wilt vernieuwen, je woning wilt isoleren of iets anders, bij ons ben je aan het juiste adres.

Naast dat we je koppelen aan de juiste vakman, is onze website ook een bron van informatie. Lees alles wat je moet weten over verschillende werken en vind handige tips om te besparen of voor het vinden van de juiste vakman. Dankzij de vele prijzenoverzichten weet je precies welke kosten je kunt verwachten.

300+ artikelen


Er staan al meer 300 behulpzame artikelen op Bouwadviseur.

10+ jaar ervaring


Onze redactie heeft al meer dan tien jaar ervaring met bouwen en klussen.

18.993 offertes


Er zijn al ruim 18.993 offertes aangevraagd via BouwAdviseur.Zo werkt de offerteservice

Via Bouwadviseur.be kom je snel en eenvoudig in contact met de vakman waar je naar op zoek bent.

Hoe werkt dit proces?

 • Stap 1:
 • Je bent op Bouwadviseur.be terecht gekomen omdat je op zoek bent naar een vakman. Ga naar het offerteformulier en vul deze in. Geef een zo duidelijk mogelijke omschrijving van de klus.

 • Stap 2:
 • Na je aanvraag komt deze binnen bij het servicecenter. Hier wordt deze zo snel mogelijk verwerkt door ons team. Vervolgens ontvang je maximaal 5 offertes van vakmannen bij jou in de buurt. Je aanvraag is helemaal gratis en vrijblijvend, je zit dus nergens aan vast.

 • Stap 3:
 • Vergelijk de offertes op basis van prijs en voorwaarden. Kies de vakman die het beste bij jou past. Je kunt hiermee tot wel 40% op de totaalprijs besparen.

 • Stap 4:
 • Heb je een vakman gevonden? Samen met de vakman plan je de datum waarop de werken worden uitgevoerd.

Gratis offertes vergelijken!

Wie zijn wij?

BouwAdviseur is in 2020 opgezet met het idee om de grootste bouw en klussen kennisbank van België te worden. We proberen alle nuttige en handige informatie te verzamelen en deze te delen op één website. Zo hoef je niet meer te zoeken naar verschillende onderwerpen verspreid over het internet, maar kun je gewoon op één plek terecht.

Op de website vind je diverse artikelen over een groot aantal onderwerpen. Van de kosten voor je bouwproject tot oplossingen voor alledaagse klusproblemen. Als je liever een vakspecialist inschakelt ben je ook op de goede plek: we doen er namelijk alles aan om je te koppelen aan de beste vakspecialisten in België.


Missie

 • Onze kennis van bouwen en klussen delen met de wereld
 • De zoektocht naar een vakspecialist vlot en eenvoudig laten verlopen
 • Onze bezoekers voorzien van nuttige en waardevolle informatie

Hoe komen we tot de informatie op BouwAdviseur?

We hebben al meer dan 10 jaar ervaring in de bouw- en klussector. We hebben ook al meer dan 10 jaar ervaring met het maken van websites en bezoekers voorzien van nuttige informatie. Door deze ervaring weten we precies met welke vakspecialisten we moeten praten, en welke informatie betrouwbaar is, om bezoekers te voorzien van waardevolle en accurate informatie.


Onze redactie

De redactie van BouwAdviseur bestaat momenteel uit vier tekstschrijvers die gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring hebben met bouwen en klussen. Door uitgebreid onderzoek en contact met vakspecialisten komt de informatie tot stand. Naast het schrijven van nieuwe artikelen is de redactie ook bezig met het up-to-date houden van de huidige artikelen.

Contact opnemen met BouwAdviseur