Zonnepanelen laten plaatsen?

Vergelijk gratis offertes en bespaar!

Gratis - Vrijblijvend

  1. Home
  2. /
  3. Zonnepanelen
  4. /
  5. Zonnepanelen offerte

Zonnepanelen offerte 2024

Ben je van plan om zonnepanelen te plaatsen? Kies niet zomaar voor de eerste de beste vakman. Vergelijk vrijblijvend offertes van vaklui om de beste kwaliteit voor de laagste prijs te ontdekken.

Start gratis offerteaanvraag!

Voor je van start gaat met de aanvraag van online offertes voor zonnepanelen, geven we echter wat kleine tips en aandachtspunten om de beste keuze te kunnen maken.Voordelen van zonnepanelen offertes

Door zonnepanelen te plaatsen, bespaar je jaarlijks honderden euro’s aan energiekosten. Bovendien help je het milieu. Voor de plaatsing van zonnepanelen, kan je ook premies aanvragen. Maar je wilt natuurlijk niet te veel betalen voor je nieuwe zonnepanelen, vergelijk daarom altijd offertes.

Met offertes krijg je meer inzicht in de prijzen, krijg je veel informatie over garantie en voorwaarden en kun je je keuze makkelijker maken.

Nog een manier om te besparen, is daar een premie aan te vragen.

Waarop letten bij offertes voor zonnepanelen?

Van plan om gratis offertes aan te vragen voor je nieuwe zonnepanelen? Wij hebben nog een aantal tips voor je waarop je moet letten bij het vergelijken.

Welke zonnepanelen

Welke zonnepanelen geschikt zijn, zijn afhankelijk van je wensen, je budget en je type dak. Wanneer je een klein dak hebt, is het handig om te kiezen voor panelen met een hoog rendement en een goede energieopbrengst (ook bij slecht weer). Let bij je offerte welke zonnepanelen erop staan.

Garantie en voorwaarden

Bij het plaatsen van zonnepanelen krijg je garantie op het vermogen, de vermogensgarantie, en het product, de productgarantie. Ga na welke garantievoorwaarden die gelden.

Controleer daarnaast of je ook garantie krijgt op de overige onderdelen, zoals de omvormer en de montage.

Prijzen

Bekijk de prijzen die op de offerte staan. Je wilt antwoord krijgen op de volgende vragen: in het bedrag inclusief of exclusief montage en is er al btw gerekend (bij particuliere aanvragen).

Installateur

Tot slot is het handig om meer informatie te krijgen over het bedrijf of de installateur. Is het bedrijf aangesloten bij een keurmerk en zijn er certificaten gehaald?

Besparen op zonnepanelen? Vergelijk gratis offertes

Nu je weet waar je op dient te letten, ben je klaar om online offertes aan te vragen voor zonnepanelen.

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Dien hier vrijblijvend je gratis aanvraag in om meerdere offertes voor zonnepanelen te ontvangen. Zo bespaar je veel tijd en moeite. Uiteraard kan je ook besparen door de vrijblijvende offertes te vergelijken en de installateur met de beste prijs-kwaliteitverhouding te kiezen.

Gratis offertes vergelijken!